Meniu

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea eSky Travel Search SRL (denumita in continuare Compania, eSky sau eSky Travel Search), in calitate de detinator al website-ului https://www.esky.ro/, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de Dvs. atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica privint protectia datelor personale.

Incepand cu data de 25.05.2018, in toate tarile membre ale Uniunii Europene, devine aplicabilRegulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ( GDPR).
Compania noastra va administra toate datele personale primite cu ocazia utilizarii paginii web in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare in materia protectiei si securitatii datelor cu caracter personal.

  1. Scopurile colectarii si utilizarii datelor personale

    eSky Travel Search utilizeaza datele personale in vederea prezentarii produselor si aplicatiilor pe care le comercializeaza, precum si a serviciilor furnizate, pentru informare cu privire la ofertele speciale in curs, cu privire la efectuarea unor cercetari de piata, in scopul imbunatatirii standardelor privind activitatea desfasurata.
    Mai exact, scopurile prelucrarii datelor Dvs. personale sunt urmatoarele:

    • furnizarea serviciilor de calatorie comandate de Dvs.;
    • contactarea Dvs. in legatura cu serviciile comandate / achizitionate de la noi. Modalitatea de contactare se poate realiza prin e-mail, posta, telefon sau prin mesaje de tip SMS, in functie de informatiile de contact primite de la Dvs.
    • Astfel, va putem contacta in legatura cu urmatoarele aspecte:
    • pentru stabilirea detaliilor privind serviciile de calatorie achizitionate de Dvs.;
    • pentru confirmarea de catre Dvs. a detaliilor calatoriei;
    • pentru oferirea diverselor informatii si detalii utile privind calatoria achizitionata de Dvs.;
    • pentru solutionarea oricaror solicitari venite din partea Dvs. (cautare zboruri conform nevoilor Dvs., rezervari si confirmare rezervari, efectuare check-in, modificari sau anulari rezervare, solutionari cereri de despagubire, rezolvare sesizari si reclamatii etc.);
    • pentru transmiterea catre Dvs. a unui chestionar sau a invitatiei de a ne oferi o recenzie a experientei avute cu noi sau cu unul dintre colaboratorii nostri (furnizorul de servicii hoteliere, furnizorul de servicii de asigurari, furnizorul de servicii de inchiriere autoturisme, etc.);
    • pentru transmiterea catre Dvs., prin curier, a unor documente necesare ( de ex. factura fiscala in original, bilete de avion tiparite);
    • pentru indeplinirea obligatiilor legale privind facturarea, depunerea declaratiei 394, privind arhivarea documentelor, conform dispozitiilor legale;
    • pentru rezolvarea solicitarilor Dvs. privind efectuarea si gestionarea unor rezervari hoteliere ( compania noastra fiind agent intermediar pentru terti furnizori de servicii de cazare – hoteluri, pensiuni, apartamente in sistem hotelier, etc.);
    • pentru incheierea asigurarilor de calatorie – in vederea semnarii contractelor de asigurare si a politelor de asigurare de calatorie;
    • in vederea perfectarii acordurilor de sanatate si obtinerii Cardului European de asigurari de sanatate;
    • pentru rezolvarea solicitarilor Dvs. privind contractarea unor servicii privind inchirierea de masini, eSky Travel Search lucrand in calitate de agent intermediar pentru furnizorii de astfel de servicii.
    • pentru administrarea contului Dvs. de utilizator creat pe acest site, prin intermediul caruia aveti posibilitatea sa achizitionati serviciile noastre, sa gestionati serviciile comandate / achizitionate, sa beneficiati de ofertele noastre speciale si sa coordonati setarile Dvs.
    • pentru efectuarea unor analize, in vederea optimizarii si personalizarii site-ului nostru, in vederea imbunatatirii modalitatii de accesare a acestuia si in vedrea imbunatatirii serviciilor noastre de relatii cu clientii.
    • in vederea desfasurarii activitatii de marketing : putem utiliza datele Dvs. cu caracter personal in vederea derularii unor actiuni de marketing cum ar fi:
    • - transmiterea catre adresa Dvs. de e-mail a unor buletine informative (newsletter) cu privire la produsele si serviciile noastre. Va puteti dezabona de la comunicarile de marketing prin e-mail, in orice moment, facand click pe link-ul Dezabonare, inclus la finalul fiecarui e-mail;
      - solicitarea de a participa la diverse activitati promotionate desfasurate de compania noastra, la cercetari de marketing, sondaje etc., ocazii cu care datele Dvs. personale pot fi utilizate.

    In cazul in care nu sunteti de acord cu astfel de actiuni, aveti posibilitatea exercitarii dreptului Dvs. de opozitie prin transmiterea unei cereri pe coordonatele expuse mai jos.
    Nu va vom contacta prin mijloace electronice in scopuri de marketing decat daca v-ati exprimat in mod clar consimtamantul bifand casetele aferente in formularul de creare a contului si de introducere a informatiilor Dvs. de contact.
    eSky Travel Search respecta in totalitate legislatia privind securitatea datelor Dvs. cu caracter personal si se angajeaza sa nu instraineze aceste date catre terte parti in alte scopuri decat cele pentru care au fost solicitate si colectate.

  2. Categoriile de date personale prelucrate

    Atunci cand efectuati o comanda sau achizitionati un serviciu de pe site-ul nostru sau prin intermediul celorlalte modalitati de contact ( telefon, e-mail, direct la sediul nostru, retele de socializare – Facebook, WhatsApp, etc.), este necesar sa ne furnizati informatii cu caracter personal, cum ar fi :

    • Detaliile documentului de identitate: nume si prenume, data nasterii, sexul, adresa, CNP, serie si numar carte de identitate / pasaport, cetatenie, nationalitate;
    • Detalii de contact: numar de telefon fix / mobil, numar de fax, adresa de e-mail, adresa de livrare;
    • Date bancare necesare pentru plata si facturare: numarul contului bancar / cod IBAN, nume si prenume titular cont bancar si/sau card bancar;
    • Detalii privind biletul de avion achizitionat: numarul biletului de avion, numarul rezervarii, pretul biletului, codul de rezervare, numarul zborului, data si locul plecarii / intoarcerii, destinatia zborului si orice alte informatii referitoare la serviciul legat de biletul de avion;
    • Detalii privind serviciile de cazare, pachete de calatorie, inchiriere masina, transferuri, etc. achizitionate: numarul rezervarii, numarul voucherului, pretul rezervarii, denumirea hotelului, destinatia sau orice alte informatii legate de aceste servicii;
    • Detalii privind asigurarea de calatorie: destinatia, perioada acoperita de polita de asigurare, pretul asigurarii, detaliile cu caracter personal ce fac obiectul asigurarii si orice alte informatii necesare;
    • Detalii privind contul Dvs. de utilizator creat pe site-ul nostru: nume si prenume, sex, numar de telefon, adresa de e-mail, parola, istoricul cautarilor si achizitiilor Dvs., informatii despre activitatea Dvs. pe site-ul nostru etc.
    • Date personale colectate automat prin simpla vizita a site-ului nostru: adresa IP, informatii cookie, data si ora la care Dvs. ati accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le utilizati, informatii despre sistemul de operare al computerului Dvs.;
    • Date personale apartinand unor alte persoane: in cazul in care achizitionati bilete de avion sau alte servicii care privesc si alte persoane ce urmeaza a va insoti in calatorie sau achizitionati aceste servicii in numele unor alte persoane, este necesar sa ne furnizati si datele acestora, in vederea realizarii procesului de rezervare.

    In acest caz, va revine Dvs. responsabilitatea de a va asigura ca detineti acordul acestor persoane si ca acestea sunt in cunostinta de cauza cu privire la modul in care compania noastra utilizeaza aceste date, conform prezentei politici privind protectia datelor.

    Datele personale sunt stocate de catre eSky intr-o baza de date securizata ce este folosita exclusiv intern si face posibila analiza, de catre compania noastra, a dorintelor si comenzilor Dvs., in calitate de client.

  3. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE – PRINCIPIILE DE PRELUCRARE A DATELOR DE CĂTRE ALȚI FURNIZORI DE SERVICII

    1. Site-uri de socializare. Acest site utilizează plugin-uri pentru rețelele de socializare ale următorilor furnizori:
      1. Facebook, Instagram (operator: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Statele Unite) - https://www.facebook.com/policy.php, https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=PAGE_CONTENT
      2. YouTube (YouTube LLC 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, Statele Unite) - https://support.google.com/youtube/topic/2803240?hl=ro&ref_topic=6151248
      3. Twitter (operator: Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, Statele Unite) - https://twitter.com/en/privacy
      4. LinkedIn (LinkedIn Corporation, 1000 W. Maude Avenue, Sunnyvale, CA 94085, Statele Unite) - https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
      5. Pinterest (operator: Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, Statele Unite) - https://about.pinterest.com/ro/privacy-policy
       
      • Aceste plugin-uri colectează de obicei date de la Utilizator în mod implicit și le trimit la serverul furnizorului respectiv, apăsarea simbolului va activa plugin-ul și va însemna acordul pentru trimiterea datelor către furnizorul respectiv. Temeiul legal pentru utilizarea plugin-urilor: art. 6 alin. 1 lit. a) și f) RGPD.
      • Plugin-urile activate colectează, de asemenea, date cu caracter personal, cum ar fi adresa IP a utilizatorului și le trimit la serverul furnizorului respectiv, unde datele vor fi salvate. Atunci când Utilizatorul vizitează site-ul web relevant, plugin-ul activat configurează un cookie cu un identificator unic. Aceasta permite furnizorului să genereze profiluri de comportament ale Utilizatorului. Dacă Utilizatorul aparține rețelei de socializare a furnizorului dat și se autentifică pe site-ul web în timpul vizitei, datele și informaţiile sale despre vizita sa pe acest site pot fi asociate cu profilul său din rețeaua de socializare relevantă. Mai multe informaţii despre domeniul de aplicare, specificul și scopul prelucrării datelor, precum și drepturile și opţiunile de setare cu privire la protecţie sunt disponibile în Politicile Furnizorului de servicii indicate mai sus.
      • În plus, furnizorul de servicii poate trimite mesaje persoanelor care își exprimă acordul în acest sens sau acest lucru rezultă din realizarea serviciilor comandate folosind instrumentele de corespondență furnizate de iPresso (Encja.com SA, str. Ceglana 4, 40-514 Katowice, Polonia) pe principiile stabilite în: https://ipresso.com/others/privacy-policy.
    2. Site-ul web poate oferi Utilizatorului opțiunea de înregistrare și logare prin intermediul unui cont Facebook. Dacă Utilizatorul se înregistrează prin Facebook, Facebook îi va cere permisiunea de a partaja date specifice din contul Utilizatorului de pe Facebook. Aceste date pot include numele și prenumele, precum și adresa de e-mail a Utilizatorului pentru a permite verificarea identității și sexului Utilizatorului. De asemenea, ele pot conține date generale despre locația Utilizatorului, link-ul către profilul său de Facebook, date despre fusul orar, data nașterii, poza de profil, date despre like-uri, precum și lista de prieteni ai Utilizatorului.
      Acestea date vor fi colectate de Facebook și trimise conform regulilor prezentate în principiile privind datele în vigoare pe Facebook. Aceste date vor fi utilizate pentru a crea, partaja și personaliza contul. Temeiul juridic: art. 6 alin. 1 lit. a), b) și f) RGPD. Utilizatorul poate controla datele care sunt transmise de pe Facebook folosind setările de confidențialitate Facebook.
      Dacă Utilizatorul se înregistrează prin Facebook, contul Utilizatorului va fi conectat automat la contul său de Facebook.
    3. Analiza comportamentului utilizatorilor site-ului web
      • Google Analytics

        Acest site web utilizează serviciul Google Analytics pentru analiza site-ului oferit de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Statele Unite. Acest lucru permite asocierea datelor de pe diverse dispozitive la identificatorul Utilizatorului și permite analiza acțiunilor întreprinse de acest Utilizator de la nivelul dispozitivelor observate (de asemenea, serviciile Firebase și Optimize).

        Google va folosi aceste informații la solicitarea operatorului site-ului web pentru a evalua utilizarea site-ului de către Utilizator, astfel încât să poată fi compilate rapoartele referitoare la activitatea site-ului, precum și pentru a furniza alte servicii legate de site și servicii de internet. Prelucrarea datelor în aceste scopuri este, de asemenea, în interesul legitim al operatorului site-ului web. Temeiul juridic pentru utilizarea serviciului Google Analytics: art. 6 alin. 1 lit. f) RGPD. Pentru mai multe informații despre termenii și condițiile de utilizare a acestui serviciu și protecția datelor, vă rugăm să vizitați site-urile https://www.google.com/analytics/terms/ și https://policies.google.com/?hl=ro .

        Utilizatorii pot împiedica salvarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare din browserul lor. În acest caz, însă, Utilizatorul nu va putea folosi în totalitate toate funcțiile site-ului. Utilizatorul poate, de asemenea, să împiedice Google în colectarea și prelucrarea datelor generate de cookie-uri și datelor referitoare la utilizarea de către Utilizator a site-ului (inclusiv adresa IP a acestuia) prin descărcarea și instalarea extensiei disponibile la adresa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Pentru a seta un cookie de renunțare, faceți clic aici: Dezactivați serviciul Google Analytics. Pentru dispozitivele mobile, funcțiile indicate mai sus sunt realizate de Firebase: pe principiile stabilite în: https://firebase.google.com/support/privacy.

      • Google Ads și urmărirea conversiilor

        Pentru a oferi servicii cât mai adaptate așteptărilor Utilizatorilor, site-ul web folosește sistemul de afișare a reclamelor Google Ads și aplică funcția de urmărire a conversiilor Google pentru a personaliza anunțurile online în funcție de interese și locație. Opțiunea de anonimizare a adreselor IP este controlată de Google Tag Manager folosind o setare internă. Această setare este configurată astfel, încât anonimizarea cerută de lege pentru a proteja confidențialitatea să acopere adresele IP. Anunțurile publicitare sunt afișate pe baza cererilor de căutare pe site-uri deținute de rețeaua de publicitate Google. Utilizatorul poate alege, de asemenea, tipul de anunțuri publicitare Google afișate sau poate dezactiva anunțurile Google personalizate folosind site-ul web ads settings. Poate dezactiva, de asemenea, cookie-urile terților utilizând instrumentele pentru renunțarea la primirea cookie-urilor furnizate de Network Advertising Initiative.

        În cazul în care Utilizatorul nu dorește să primească reclame personalizate, el poate dezactiva opțiunea de afișare a acestora utilizând site-ul web Google Ad Settings

        Pentru mai multe informații despre modul în care Google folosește cookie-urile, vizitați politica de confidențialitate Google.

      • Hotjar

        Datele colectate și stocate pe acest site web sunt utilizate în scopuri legate de optimizarea funcționării lui. Aceasta se face folosind tehnologiile furnizate de Hotjar Ltd. (https://www.hotjar.com). Aceste date pot fi utilizate pentru a genera profiluri de utilizatori folosind un pseudonim. În acest scop pot fi folosite, de asemenea, fișierele cookie. Datele colectate folosind tehnologia Hotjar nu sunt utilizate pentru a identifica identitatea Utilizatorului care vizitează acest site web și nu vor fi combinate cu datele personale ale Utilizatorului folosind pseudonimul, cu excepția cazului în care acesta își exprimă acordul în acest sens. Utilizatorul poate oricând să retragă consimțământul de colectare a datelor Utilizatorului de către Hotjar de pe site-urile web care acceptă această tehnologie. În acest scop, el trebuie să acceseze site-ul web https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out să facă clic pe butonul „Disable Hotjar” (Dezactivează Hotjar) sau să activeze în browserul său web opţiunea „Do Not Track” (Nu urmări).

      • Criteo

        Prin intermediul tehnologiei Criteo (furnizate de Criteo GmbH, Unterer Anger 3, 80331 Munchen și în cadrul grupului Criteo, Address: 32 Rue Blanche, 75009 Paris, France) informaţiile despre comportamentul Utilizatorului legate de navigarea pe site-uri și conținuturile online ale Furnizorului de servicii sunt colectate în scopuri de marketing, la fel cookie-urile și conținuturile sunt create pe aceste site-uri (doar în formă anonimizată). Acest lucru îi permite Criteo să analizeze comportamentul Utilizatorului în legătură cu site-urile web vizualizate și să îi afișeze atunci când acesta vizitează alte site-uri web, bannere publicitare în baza recomandărilor de produse vizate. Datele colectate de Criteo vor fi utilizate doar pentru îmbunătățirea conținutului publicitar. Pe fiecare banner afișat puteți găsi litera "i" (informații). Dacă Utilizatorul activează litera cu cursorul mouse-ului și face clic pe ea, va fi afișată o pagină care explică sistemul și opțiunea de renunțare. Dacă faceți clic pe „opt-out” (renunțare), veți seta un cookie cu informații despre renunțare, care va împiedica afișarea acestui banner în viitor. Aceste date nu vor fi utilizate în niciun alt mod sau dezvăluite către terți. Pentru mai multe informaţii despre Criteo și posibilitatea de a obiecta la analiza anonimă a comportamentului utilizatorului legat de navigarea pe site-uri, vă rugăm să vizitați http://www.criteo.com/en/privacy/.

      • RTB House

        Prin utilizarea tehnologiei RTB House (oferită de RTB House S.A., str. Złota 61/101, 00-819 Varșovia, Polonia) informații despre comportamentul Utilizatorului legate de navigarea pe site-uri și conținutul online sunt colectate în scopuri de marketing. Acest lucru îi permite RTB House să analizeze comportamentul Utilizatorului în legătură cu site-urile web vizualizate și să afișeze atunci când acesta vizitează site-urile web recomandări de produse sub formă de banner publicitar. Dacă faceți clic pe „opt-out” (renunțare), veți seta un cookie cu informații despre renunțare, care va împiedica afișarea acestui banner în viitor. Aceste date nu vor fi utilizate în niciun alt mod sau dezvăluite către terți. Pentru mai multe informaţii despre RTB House și posibilitatea de își exprima obiecția referitoare la analiza anonimă a comportamentului Utilizatorului legat de navigarea pe site-uri, vă rugăm să vizitați https://www.rtbhouse.com/privacy-center/.

      • Adara

        Utilizând tehnologia Adara (furnizată de Adara, Inc. (“Adara”), o corporaţie din California, cu sedii ȋn 2625 Middlefield Road #827, Palo Alto, CA 94306, USA), sunt colectate ȋn scopuri de marketing informaţii despre comportamentul Utilizatorului ȋn legătură cu navigarea web şi conţinutul online. Acest lucru permite analizarea comportamentului Utilizatorului privind site-urile accesate şi afişarea unor produse recomandate sub formă de banner atunci când accesează aceste site-uri. Selectarea opţiunii „renunţare” duce la crearea unei setări cu informaţii despre anulare, ȋmpiedicând astfel afişarea acestui banner ȋn viitor. Aceste date ar putea fi utilizare sau transmise către terţi. Pentru mai multe informaţii despre posibilitatea de a obiecta ȋmpotriva analizei anonime a compartamentului Utilizatorului cu privire la navigarea web, vă rugăm să vizitaţi https://adara.com/privacy-promise/.

         

  4. Modalitati de colectare a datelor personale

    Colectam datele Dvs. personale prin site-ul nostru web, prin aplicatia mobila, prin e-mail, prin centrul telefonic si prin posta.

  5. Temeiurile pe baza carora prelucram datele Dvs. personale

    1. Executarea contractelor incheiate cu Dvs., in calitate de client al companiei noastre
      Prelucram datele Dvs. cu caracter personal in vederea executarii contractului incheiat cu noi, in vederea furnizarii catre Dvs. a serviciilor noastre si in vederea derularii in bune conditii a activitatilor legate de serviciul de relatii cu clientii.
    2. Consimtamantul Dvs.
      Prelucram datele Dvs. cu caracter personal pe baza consimtamantului Dvs. exprimat prin actiunea de creare a unui cont pe website-ul nostru, prin actiunea de abonare la buletinul nostru informativ (newsletter) sau prin orice alta activitate de accesare a platformei noastre.
      In cazul in care furnizati si date ale altor persoane, aveti responsabilitatea de a va asigura ca detineti acordul acestor persoane si ca acestea sunt in cunostinta de cauza cu privire la modul in care compania noastra utilizeaza aceste date, conform prezentei politici privind protectia datelor. Consimtamantul dumneavoastra va fi considerat valabil pentru toate datele furnizate.
      Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment si fara nicio justificare fie prin stergerea contului de utilizator, fie prin dezabonarea de la newsletter sau chiar prin inaintarea unei solicitari pe coordonatele expuse la finalul prezentei politici privind protectia datelor.
      Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, in conditiile in care va exprimati refuzul de a ne comunica datele Dvs. personale, eSky Travel Search se afla in imposibilitatea de a va furniza serviciile comandate de Dvs.
    3. Indeplinirea unor obligatii legale Prelucram datele Dvs. personale in vederea indeplinirii unor obligatii prevazute de lege, cum ar fi obligatiile legale de facturare, de raportare, de arhivare si a altor obligatii prevazute de legislatia specifica domeniului nostru de activitate.
  6. Destinatarii si imputernicitii informatiilor cu caracter personal

    In vederea realizarii scopurilor mentionate la pct. 1 din prezentul document, datele cu caracter personal colectate de eSky pot fi transmise si dezvaluite anumitor persoane cu care societatea noastra desfasoara relatii contractuale si care sunt implicate in procesul de furnizare a serviciilor achizitionate de Dvs.
    Aceste persoane pot fi:

    • Furnizori de servicii de calatorie – companiile terte ( agentii de turism, companii de zbor, companii de operare la sol, aeroporturi etc.), care vor asigura prestarea in beneficiul Dvs. a serviciilor contractate;
    • Colaboratori si parteneri de afaceri – care ofera serviciile comercializate prin intermediul site-ului nostru, cum ar fi : servicii de cazare, de asigurare, de inchiriere auto, furnizori de servicii de plati sau de alte servicii legate de calatorii);
    • Autoritati publice si institutii de stat – cum ar fi ANAF, organe de cercetare / urmarire penala, instante judecatoresti, carora legea le confera dreptul de a le pune la dispozitie, daca se impune, datele Dvs. personale;
    • Alte persoane terte – in cazul in care se ivesc anumite situatii specifice ( cum ar fi in cazul solutionarii unor cereri de obtinere despagubiri pentru intarzierea sau anularea zborului). De asemenea, datele Dvs. personale pot fi furnizate si catre imputernicitii nostri – acele persoane care prelucreaza datele personale in numele nostru – cum ar fi, de exemplu, societatile care ne furnizeaza servicii de contabilitate, cele care furnizeaza servicii de posta si curierat, cele care asigura servicii de arhivare si altele, in conditiile incheierii unor acorduri care sa protejeze aceste date impotriva distrugerii, pierderii lor si/sau impotriva divulgarii lor catre persoanel neautorizate.
  7. Transferul datelor cu caracter personal in strainatate

    Datele personale colectate in temeiul prezentului acord vor fi transmise in strainatate(in si in afara UE) numai dacă acest lucru este necesar pentru prestarea serviciului si cu asigurarea unui nivel de protectie adecvat al datelor cu caracter personal prelucrate.

  8. Durata stocarii datelor personale

    In situatia in care aceste date nu mai sunt necesare acestor scopuri sau atunci cand Dvs. va retrageti consimtamantul prin exercitarea dreptului Dvs. de opozitie, noi vom proceda la stergerea acestor date, cu rezerva mentiunii ca acest lucru este posibil doar atunci cand legea nu ne mai impune obligativitatea stocarii acestor date pentru o anumita perioada bine determinata.
    Prin urmare, este posibil sa pastram datele Dvs. personale si dupa retragerea consimtamantului, in cazul in care se constata ca exista un interes legitim, o obligatie legala (de ex. obligatiile legale prevazute de legislatia fiscala, de cea privind arhivarea, etc.) sau un alt temei legal (cum ar fi situatiile litigioase).

  9. Procesarea datelor Dvs. personale in alte scopuri

    In cazul in care se va impune prelucrarea datelor Dvs. personale in alte scopuri care nu sunt acoperite de prezenta politica de protectie a datelor, va vom transmite o notificare in cadrul careia va vom prezenta toate detaliile privind noua procesare, inainte ca aceasta sa aiba loc. Daca este necesar, va vom solicita consimtamantul inainte de a demara noua activitate de procesare a datelor.

  10. Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal

    eSky Travel Search urmeaza a evalua periodic si a actualiza masurile de securitate implementate astfel incat securitatea si siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal sa fie asigurate, iar accesul persoanelor neautorizate la aceste date sa fie evitat.

  11. Drepturile Dvs. privind protectia datelor personale

    Prin aceasta politica privind protectia datelor sunteti informat/a cu privire la drepturile de care beneficiati in temeiul Regulamentului, respectiv:

    • Dreptul la informare - dreptul de a fi informat/a cu privire la prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal de catre eSky Travel Search;
    • Dreptul de acces la date - dreptul de a obtine accesul la datele Dvs. pe care le prelucram sau le controlam sau la copii ale acestora;
    • Dreptul la rectificare – dreptul de a obtine rectificarea datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete pe care le prelucram sau le controlam;
    • Dreptul la stergerea datelor ( dreptul de a fi uitat) – dreptul de a obtine de la noi, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, stergerea datelor cu caracter personal;
    • Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor - aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor Dvs. pe care le procesam sau le controlam;
    • Dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a receptiona datele personale intr-un format usor de parcurs si de inteles, precum si dreptul de a solicita eSky Travel Search sa transfere datele catre un alt operator;
    • Dreptul de opozitie – aveti dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor Dvs. de catre noi sau in numele nostru;
    • Dreptul la retragerea consimtamantului – in situatiile in care prelucram date personale in temeiul consimtamantului Dvs., aveti dreptul de a va retrage consimtamantul. Puteti face acest lucru in orice moment, cel putin la fel de usor cum ne-ati acordat initial consimtamantul.

    Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor Dvs. pe care am efectuat-o inainte de formularea cererii de retragere.

    • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale – dreptul de a solicita si de a obtine retragerea, anularea sau modificarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate ( care include crearea de profiluri);
    • Dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu o plangere privind incalcarea drepturilor ce decurg din legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.
  12. Procesarea Plății

    Pentru a efectua plăți cu cardul, datele vor fi transferate către:
    ADYEN BV, Simon Carmiggeltstraat 6-50, Amsterdam, P.O. Box 10095, 1001 EB AMSTERDAM, The Netherlands (Olanda)
    https://www.adyen.com/policies-and-disclaimer/privacy-policy
    Sau
    CHECKOUT LTD, cu sediul în 54 Portland Place, Londra W1B 1DY, Marea Britanie, autorizată de Autoritatea de Conduită Financiară („FCA”) ca instituție monetară electronică cu numărul 900816;
    Și
    CHECKOUT TECHNOLOGY LTD, cu sediul social în Trident Chambers, PO Box 146, Road Town, Tortola, Insulele Virgine Britanice.
    https://www.checkout.com/legal/privacy-policy

    Entitățile indicate vor folosi datele pentru a procesa tranzacția încheiată prin intermediul site-ului nostru web pentru a permite direcționarea tranzacțiilor către una sau mai multe rețele de plăți ca, de exemplu:

    • Recepția tehnică a informațiilor privind starea tranzacțiilor,
    • Raportarea informațiilor, inclusiv a informații legate de tranzacții, taxe de serviciu, rambursări, restituiri, litigii etc.
    • Serviciul de plată prin dispozitiv Token,
    • Verificarea fraudelor și managementul riscurilor,
    • Suport tehnic privind integrarea.

Toate solicitarile privind exercitarea acestor drepturi, precum si toate celelalte solicitari privind protectia datelor cu caracter personal in cadrul eSky Travel Search pot fi adresate de Dvs. printr-o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa: Calea Griviței 84-98 si 100-102, Cladirea de birouri The Mark, et 3, Bucuresti, sector 1, cod postal 010735 sau prin e-mail la adresa :dpo@esky.ro (Data Protection Officer – Andrei Cretulescu).

Prin citirea prezentului document ati fost informat(a) cu privire la drepturile Dvs. astfel cum sunt prevazute de Regulamentul U.E. nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, precum si cu privire la modalitatea in care compania noastra urmeaza a gestiona datele Dvs. personale astfel incat sa se asigure o protectie adecvata a acestora.

Aceasta Politica privind protectia datelor personale a fost actualizata si publicata la data de 17.03.201920.